Informatie

Op onze nieuwe locatie is al het vertrouwde speelgoed weer te leen. De nieuwe speelotheek is ruim en overzichtelijk. Voor leden is het een leuke combinatie met de tweedehandswinkel De Koningskroon, al is het voor kinderen soms verwarrend: mogen we het nou lenen of kopen?

Speelotheek Groningen heeft naast bekend en minder bekend speelgoed, spelletjes en puzzels ook een uitgebreid aanbod aan speelgoed voor kinderen met een beperking. Vanuit de nieuwe locatie willen we dat speelgoed weer extra onder de aandacht gaan brengen van ouders en verzorgers van kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Ook op de nieuwe plek zijn veel vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. De uitleen is daar een belangrijk deel van maar niet het enige. De aanschaf en reparatie van speelgoed, de administratie en de uitleen aan instanties is ook erg belangrijk. De speelotheek is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden met mensen om te gaan, speelgoed te tellen en het computersysteem bij te houden.

Speelotheek Groningen
Koningsweg 1B
9731AM Groningen
06-39249546
info@speelotheekgroningen.nl
www.speelotheekgroningen.nl

Print Friendly, PDF & Email

This site is protected by wp-copyrightpro.com

This site is protected by WP-CopyRightPro